2020-09-24 07:57:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Valaki bele akar szólni a magánéletébe, és ez most önnek különösen rosszul esik

Napi horoszkóp szeptember 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a kissé szigorú Bakban jár, emiatt ön is jóval fegyelmezettebb a szokásosnál. Kitartóan dolgozik, nem szegik kedvét az akadályok, sőt, mintha megacéloznák elszántságát. Az érzelmeit viszont nehezen éli meg, emiatt a párkapcsolatában viták várhatóak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne a múlton töprengjen, inkább tervezze végre a jövőjét. A bolygók sok segítőt hoznak az útjába, de a szerencse most csak akkor szegődhet ön mellé, ha nem kívülről várja sorsa rendezését, hanem elébe megy a dolgoknak, és megpróbálja irányítani az eseményeket.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valaki bele akar szólni a magánéletébe, és ez most önnek különösen rosszul esik. Ne hagyja, és adja is egyértelműen a tudtára az illetőnek! Ellenkező esetben azt hiheti, hogy a jó tanácsaival a segítségére van.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szüksége lehet a találékonyságára a mai napon. A munkahelyi változások miatt az ön helyzetét is veszélyben lévőnek érezheti. Habár ez nincs egészen így, nem árthat, ha bebiztosítja magát. Például úgy, hogy őszintén beszél a főnökével, vagy mellékállások után néz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elsősorban a munkával kapcsolatos terveihez kap kellő lendületet és ér el az eddiginél sokkal jobb eredményeket, persze csak akkor, ha nem keveredik meddő vitába a kollégáival.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bakban jár, és felerősíti amúgy sem elhanyagolható munkabírását, szorgalmát. Ma jól veszi az akadályokat, segítőkész természete miatt pedig sok jó pontot szerezhet a munkahelyén.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap már a Mérleg jegyén halad keresztül. Érdemes mostanság újragondolni a terveit, megoldandó problémáit, mert új megoldásokat találhat rájuk. Remek hangulata van ma, ami nem is csoda, hiszen rengeteg bókot, elismerést zsebel be.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lehetősége adódhat a ranglétrán feljebb emelkednie. Ez akár munkahelyváltással is járhat, de nem feltétlenül. Akármi is az azonban, ami adódik az életében, jobban teszi, ha elfogadja. A hezitálás, minél tovább húzza, annál inkább csökkenti az esélyeit.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az egyik munkatársa ma az idegeire mehet. Talán nem is bírja tovább, és alaposan beolvas neki. Ezzel azonban olyan ellenszenvet vet el kettejük között, ami megnehezíti a további együttműködést. Inkább ne szóljon, ha nem akarja, hogy fájjon a feje!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bak-hold miatt most igazán elemében van. Gyorsan vág az esze, és hamar átlátja az összetett problémákat is. Pénzügyek megbeszélésére, üzleti tárgyalásokra kiváló a mai nap.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pénzügyi kérdések foglalkoztatják, a komolyabb tranzakciókkal azonban még várnia kellene. Nehogy túlvállalja magát, vagy valamiben csőbe húzzák! A hirtelen ötletek ugyan jónak tűnhetnek, de idővel kiderülhet, hogy a dolognak több hátulütője van, mint igazi haszna.


Halak: II. 19. - III. 20.

Tegye félre a sértődöttségét, felejtse el a korábban felhalmozódott haragját, ugyanis a mai nap jó alkalmat nyújt ahhoz, hogy békejobbot nyújtson az ellenfeleinek. Ha örökké mindenkiben a rosszat veszi észre, azzal a saját esélyeit gyengíti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: